Op dit moment zijn bij Royackers de volgende vacatures beschikbaar: 

Royackers Beton - Medewerker kelders (full time)

Als medewerker kelders werk je met je ploeg in de buitenlucht aan kelders en andere betonwerken. Het is jouw taak om bekistingen in elkaar te zetten, wapening te plaatsen en beton te storten. Om op het werk te komen heb je een rijbewijs B nodig. Verder zoeken we iemand die wil aanpakken en uiteraard is ervaring een voordeel. Wij bieden hiervoor een opleiding tot bekistingstimmerman in de praktijk, redelijk vaste werktijden, projecten in de omgeving en een prima salaris.

Lijkt dit je wat? Kom dan even langs, bel eventjes (0492-343030) of mail je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royackers Garage - Vrachtwagenmonteur (full time)

Als vrachtwagenmonteur werk je in onze garage aan onze eigen (vracht)wagens en aan vrachtwagens van derden. Hierbij werk je binnen een klein team van ongeveer 5 personen op vrij vaste werktijden. Ook zal het voorkomen dat er op locatie reparaties verricht moeten worden. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als vrachtwagenmonteur en/of een opleiding heeft als vrachtwagenmonteur. Verder is het handig als je een rijbewijs hebt, maar niet noodzakelijk. 

Lijkt dit je wat? Kom dan even langs, bel eventjes (0492-341218) of mail je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royackers Transport

Op dit moment is er helaas geen vacature.

U kunt altijd vrijblijvend uw CV achterlaten bij ons via onderstaand e-mail adres. Wij nemen dan bij een eventueel volgende vacature contact met u op.

Mail je sollicitatie voor chauffer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Verder kun je voor een open sollicitatie altijd even langskomen of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

logo rg 180

Royackers Verhuur B.V.
Hof 2
5763 BL Milheeze
Tel: 0492-341218
Fax: 0492-341984
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.