Beton

Royackers Beton, als ’t om beton draait!

Voor al uw beton, betonwerken of materiaal voor betonbouw kunt u bij ons terecht. We helpen u graag, of het nu gaat om het leveren van 0,5m3 beton of het realiseren van een kelder zo groot als een voetbalveld.

Onze producten en diensten

Betonmortel

Beton is verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Hierbij wordt als eerste geselecteerd op sterkteklasse, milieuklasse en consistentieklasse.

Betonmixers

Met onze betonmixers brengen we de betonmortel naar onze klanten. Ons wagenpark wordt door onze chauffeurs en monteurs goed onderhouden.

Betonpompen

Waar er vroeger nog vaak met de kruiwagen of kubel werd gewerkt, wordt er nu steeds vaker gebruik gemaakt van een betonpomp.

Recycling​

Om ervoor te zorgen dat er geen verspilling is, recyclen we het beton dat overblijft. We laten dit beton breken en maken hier betongranulaat van.

Betonadvies

Hierbij kunnen we u helpen met eenvoudige vragen over beton, maar ook voor uitgebreidere adviezen geven over complexere vraagstukken..

Prijsopgave

Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om uw gegevens in te vullen voor een vrijblijvende offerte-aanvraag. U vult enkel een formulier in.

Kelders

Royackers Beton heeft enkele ploegen voor het maken van (mest)kelders, parkeerkelders, laadkuilen, vloeren en andere betonwerken. De betreffende kelder wordt ter plekke gestort. Wij maken geen prefab kelders, omdat je dan qua afmetingen gebonden bent aan wat vervoerd kan worden. Omdat we in het werk zelf storten zijn alle afmetingen mogelijk en kunnen er tot op het laatste moment wijzigingen aangebracht worden.

Met een Total Station worden de maten van de kelder vastgesteld. Aan de hand daarvan kan de bekistingsploeg de vloer storten en bepalen waar de wanden moeten komen.

Als 't om beton draait...