Bouwprojecten

Royackers Beton maakt meer dan betonmortel en kelders!

Er zijn talloze verschillende projecten in de betonbouw. Hierbij kunt u denken aan laadkuilen, mestputten, wanden, vloeren en nog veel meer. Wij kunnen deze projecten voor u realiseren. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan bij onze bouwprojecten om te zien wat voor projecten we door de jaren heen hebben gerealiseerd.

Ons werk

Kelders

Een kelder is een relatief goedkope ruimte onder het woonhuis en de mogelijkheden zijn enorm. Uiteraard leveren we uw kelder waterdicht op met 10 jaar garantie.

Luxe kelders

In plaats van normale, voorraadkelders maken we steeds vaker luxere kelders. Hiermee bedoelen we de (wat grotere) kelders die gebruikt worden als leefruimtes.

Parkeerkelders

Naast kelders onder woonhuizen realiseren we ook grote parkeerkelders onder appartementen of andere gebouwen zoals bijvoorbeeld een gevlinderde vloer.

Mestputten

Mestputten zijn er in verschillende soorten en maten. Mestputten als aanbouw tegen een bestaande stal aan, of voor stallen van meer dan 100m lang.

Laadkuilen

Om een vrachtwagen in uw gebouw te laden en lossen kunt u gebruik maken van een laadkuil. Voor een laadkuil kunnen wij al het betonwerk verzorgen.

Betonwerken

Zoekt u een ander betonwerk? Wij kunnen nog veel meer, denk aan betonnen wanden in een woning, grotere funderingen, contragewichten etc.

Vloeren

Naast allerlei verschillende betonwerken, kunnen we u ook helpen bij het maken van een vloer. Een ruwe vloer of gevlinderde gladde vloer is beide mogelijk.

Uitzetten

De maten van al onze projecten worden met een total station uitgezet. Hiermee kunnen we een bouw op enkele millimeters nauwkeurig uitzetten.

Advisering

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan adviezen over kelderbouw. Waar moet u op te letten bij het ontwerpen of uitvoeren van uw kelder?

Als 't om beton draait...