Kelders

Met onze bekistingsploegen maken we zo’n 75 betonwerken in het werk gestort per jaar. Hiervan zijn de meeste betonwerken kelders onder woonhuizen, dit is ons specialisme en hierop zijn we als bedrijf het best ingericht qua materiaal en materieel. Een kelder is een relatief goedkope ruimte onder het woonhuis en de mogelijkheden zijn enorm. Men denkt bij een kelder al snel aan een opslag voor materialen of levensmiddelen, maar door middel van ramen en koekoeken kan een ruimte gecreëerd worden welke veel meer is dan een opslagruimte. Slaapkamers, wasruimtes, fitnessruimtes of thuiscafe’s zien die we steeds vaker terug komen in een kelder. Een ander voordeel van een kelder is dat u geen fundering of (hei)palen meer nodig heeft onder uw woonhuis.

Afzinkkelders

Wanneer u graag een kelder laat bouwen, maar de ruimte op de bouwkavel is beperkt, dan kan het zijn dat een afzinkkelder een oplossing is. Bij een afzinkkelder worden eerst de wanden op maaiveld gestort en worden deze daarna de grond in afgezonken. Als laatste wordt de vloer tussen de wanden ingestort. Op deze manier is het mogelijk om vlak naast andere gebouwen toch een kelder te maken.

Waterdicht

Het is natuurlijk belangrijk dat uw kelder waterdicht is en hier geven we dan ook 10 jaar garantie op bij oplevering. Mocht het zo zijn dat er binnen 10 jaar toch een lekkage optreedt, dan zorgen wij ervoor dat dit kosteloos gerepareerd wordt. In het uitzonderlijke geval dat een kelder na 10 jaar nog gaat lekken, kijken we altijd samen naar een passende oplossing.

Prijsopgave

Twijfelt u over het realiseren van een kelder onder uw woonhuis of wilt u advies? Dan helpen we u graag. Ook voor overige informatie, prijzen of een gespecificeerde offerte kunt u contact met ons opnemen. Bel of mail dan naar stef@royackers.nl. U kunt tekeningen (en eventuele berekeningen) meesturen, zodat wij een gepaste prijs kunnen berekenen voor uw kelder. Vraagt u zich af wat een kelder ongeveer zal kosten? Aan de hand van globale afmetingen kunnen we een prijsindicatie geven. Een prijsopgave is altijd vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Onze kelders

Als 't om beton draait...