Betonmortel

Royackers Betonmortel

Beton is verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Hierbij wordt als eerste geselecteerd op sterkteklasse, milieuklasse en consistentieklasse (vloeibaarheid). Daarnaast kunnen er nog materialen toegevoegd worden aan de betonmortel, zodat deze bijvoorbeeld minder grote grindkorrels heeft, langer te verwerken is, een andere kleur krijgt, sneller hard wordt of vloeistofdicht is. Bij Royackers Beton leveren we sterkteklassen van C12/15 t/m C35/45, daarnaast leveren we alle milieuklassen en standaard consistentieklassen en alles onder het KOMO-keurmerk. In de meeste gevallen wordt de betonmortel bij u thuis afgeleverd door middel van een betonmixer en/of betonpomp. Het is echter ook mogelijk om betonmortel zelf af te komen halen; let er dan wel op dat de betonmortel droog is en niet vloeibaar! De betonmortel leveren we tot ongeveer één uur rijden van onze centrale, dit is ongeveer een cirkel tussen ’s Hertogenbosch, Nijmegen, Venlo, Roermond en iets verder dan Eindhoven.

Als u meer informatie wilt of niet weet welke beton u nodig heeft, dan helpen we u daar graag mee. Bel dan even of stuur een mailtje naar beton@royackers.nl. Uiteraard kunt u ook voor prijzen en offertes bellen of mailen. Wanneer u het prijsopgave formulier invult kunnen we aan de hand van die informatie een prijs opgeven.

Wanneer u speciale wensen heeft omtrent betonmortel, dan kunt u contact opnemen met een van onze betontechnologen, Stef (stef@royackers.nl) of Jan (jan@royackers.nl). Zij kunnen u helpen met bijvoorbeeld aparte mengselsamenstellingen of specifieke projecten.

Onze betoncentrale

Als 't om beton draait...